El Volei Sant Cugat cau a la final del Campionat d'Espanya cadet

Voleibol

Publicat el 21/jun/15 per Dani Aguilà / Pedro Miserachs

El Club Voleibol Sant Cugat perd (3-2) una ajustada final del Campionat d'Espanya cadet contra el Rivas madrileny, que imposa la seva superioritat física. Les santcugatenques es queden a un pas de tornar a regnar a nivell estatal després d'assolir el títol el 2013.

El matx s'ha viscut amb molta intensitat en totes dues bandes, amb fases del partit per a cada conjunt i un final molt ajustat que s'ha decidit per petits detalls. Les madrilenyes s'han endut clarament el primer i tercer sets, mentre que les santcugatenques en el segon han despertat i s'han endut aquesta mànega. En el quart set semblava que el partit queia de banda madrilenya definitivament, però una espectacular remuntada amb un parcial d'onze a zero de les d'Arseni Llenas ha forçat el cinquè i definitiu set. Un tie break també molt igualat que s'ha endut finalment el Rivas madrileny (13-15), que ha aconseguit així el primer campionat d'Espanya per al club.

El tècnic del Voleibol Sant Cugat, Arseni Llenas, creu que no han sabut llegir el partit i han tingut molts errors.

Arseni Llenas

Havíem de ser fidels al nostre joc i no ho sabut fer. Hem estat descol·locades en defensa i contra un equip més que petit que el nostre.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Les d'Arseni Llenas finalitzen segones d'Espanya en una temporada en què han estat campiones de Catalunya.