El Volei Sant Cugat es juga bona part de les opcions d'ascens contra el VP Madrid

Imatge del partit d'anada entre Volei Sant Cugat i VP Madrid / Font: Rfevb.com

Voleibol

Publicat el 10/abr/15 per Dani Aguilà

El Club Voleibol Sant Cugat es juga aquest dissabte a partir de dos quarts de cinc de la tarda bona part de les opcions d'ascens a Superlliga contra el seu rival directe, el Voley Playa Madrid. Les santcugatenques són terceres amb quatre punts, mentre que les madrilenyes són segones amb cinc, en una lligueta d'ascens en què els dos primers pugen. Amb la primera plaça virtualment definida pel domini de l'Haris de Tenerife, el partit d'aquest dissabte definirà en bona mesura qui acabarà segon.

Tenint en compte que serà complicat que tant Volei Sant Cugat com VP Madrid puntuïn contra el totpoderós Haris o pateixin contra el dèbil Torrelavega, el resultat del partit d'aquest cap de setmana serà vital per a les opcions d'acabar en segona posició. Les vermell-i-negres somien amb un triomf contundent que les faci sumar tres punts, una victòria que les situaria segones i posaria dos punts de marge amb les madrilenyes.

En canvi, en cas de triomf per la mínima (3-2) de les santcugatenques tots dos equips empatarien a sis punts, amb l'average particular empatat. Ara bé, les coses se'ls complicarien gairebé de forma definitiva si les de Rafa Ruiz perden contra les madrilenyes. Un dels elements que juga a favor de les de Sant Cugat és el factor pista, amb un Pavelló de Voleibol de Sant Cugat a Valldoreix que es bolcarà amb les seves jugadores.

Una de les peces clau de l'equip, Sara Julián, veu il·lusió i motivació perquè arribi l'hora del partit entre les seves companyes, així com destaca el valor de jugar a casa.

Sara Julián

Elles hauran de fer tot el viatge, nosaltres jugarem amb el públic i la pista. Anem amb tota la confiança, no tenim nervis, tenim moltes ganes. És el rival que tenim més ganes de guanyar.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Després d'aquesta jornada, el Volei Sant Cugat rebrà el Torrelavega i tancarà la fase d'ascens a la inexpugnable pista de l'Haris.