La UESC de tennis taula comença la fase de permanència

Imatge d'axriu de la UESC de tennis taula

Tennis taula

Publicat el 14/abr/11 per Joan Garcia

El primer equip de la UESC de tennis taula inicia la fase de permanència davant l'Hospitalet, l'Esparreguera, els Amics de Terrassa i el Borges aquest cap de setmana. Els santcugatencs, que acumulen els punts de la lliga regular, són cinquens de grup i han de quedar entre els quatre primers per mantenir-se a Primera Nacional.

Dos caps de setmana de tensió i nervis són els que li esperen a la UESC de tennis taula. Els vermell-i-negres disputaran un total de vuit partits en dos caps de setmana. Dissabte, s'enfrontaran amb l'Hospitalet, a les quatre de la tarda, i l'Esparreguera, a les set. Diumenge, els rivals seran els Amics de Terrassa, a les nou del matí, i el Borges, a les dotze.

El palista de la UESC Josep Antón creu que són favorits per mantenir la categoria, tot i que sap que caldrà jugar molt bé per assolir l'objectiu.

Josep Antón

Esperem assolir l'objectiu de la permanència, tot i que som conscients de la dificultat dels partits.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els vermell-i-negres afronten la primera fase de permanència aquest cap de setmana i d'aquí a 15 dies tornaran a jugar contra els mateixos rivals. La competició es disputa a Calella.