Josep Antón: 'Hem trencat el gel'

Imatge d'arxiu de la UESC

Tennis taula

Publicat el 6/nov/10 per Mireia Puente

El conjunt de tennis taula de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC), guanya (3-2) el Sallent i aconsegueix així la primera victòria de la temporada. Els santcugatencs, que han remuntat un marcador advers de 2 a 0, marquen aquí, en la quarta jornada de la Primera Nacional, el punt d'inflexió que ells buscaven.

Els dos conjunts, UESC i Sallent coincidien en xifres, uns eren cuers i els altres penúltims. És per això, que el partit d'aquest dissabte era clau. Tot i la concentració amb la que han sortit a la pista, la tripleta formada per Enric Bosch, Pau Mellado i Josep Antón ha perdut els dos primers enfrontaments. Amb el marcador advers de 2 victòries a 0, li ha tocat el torn al palista Josep Antón, qui ha sabut salvar dues pilotes de partit i capgirar un matx que en principi no pintava bé. A partir d'aquest punt, els santcugatencs s'han crescut i han capgirat el marcador. Al final, en el partit de dobles, que era el de desempat, la UESC s'ha imposat i ha aconseguit sumar així la primera victòria de la temporada.
El palista santcugatenc Josep Antón analitza la victòria a Cugat.cat.

Josep Antón

Avui era el punt d'inflexió. Guanyant el Sallent no només hem superat un rival directe, sinó que hem trencat el gel. Ens falta creure'ns que podem.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Amb el resultat d'aquesta jornada, els santcugatencs abandonen l'última plaça de la Primera Nacional i tenen 15 dies per preparar un partit complicat, davant l'Olot, conjunt que ocupa la zona alta de la taula.