La UESC fa fora el fitxatge de la temporada després de només dos partits

Imatge d'un partit de la UESC

Tennis taula

Publicat el 26/oct/10 per Pablo Vazquez / Jordi Foix

La secció de tennis taula de la UESC ha decidit prescindir del seu últim fitxatge, l'australià Michael Brown, que deixa de ser jugador del club després de no complir amb les expectatives generades. Així ho ha confirmat a Cugat.cat el jugador de la UESC Josep Antón, qui explica que el rendiment de Brown no s'ha ajustat als informes dels que disposaven.

Els baix nivell de joc mostrat per Michael Brown en les seves dues primeres jornades a la UESC ha provocat que el club li hagi comunicat que no compta amb ell pel que queda de temporada. Brown ha perdut aquest cap de setmana contra un jugador teòricament inferior, decepcionant una UESC que tenia unes espectatives molt altes en ell.

El jugador de la UESC Josep Antón explica la situació.

Josep Anton

Ha estat un jugador que no aporta certes garanties i ha fet actuacions per sota de l'esperat. Ens sap greu però no comptem amb ell.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Els vermells-i-negres intentaran capgirar aquesta dinàmica negativa d'aquí quinze dies contra el Sallent, rival directe per la permanència. La baixa de Michael Brown es cobrirà amb jugadors de la base del club.