Lluitaran per l'ascens a Primera Nacional

Els santcugatencs volen l'ascens a Primera Nacional

Tennis taula

Publicat el 24/mar/10 per Pedro Miserachs

La UESC de tennis taula disputarà el play-off d'ascens a Primera Nacional el cap de setmana del 10 i 11 d'abril en una seu encara per confirmar. Els santcugatencs van classificar-se pel play-off d'ascens a Primera Nacional després de vencer per 5-1 els Suris Calella en la darrera jornada de campionat.

De moment, només el Club San José de Sevilla i el Club Deportivo de Rivas de Madrid s'han ofert per ser la seu d'aquest play-off d'ascens. Una fase final a la que la UESC arriba com a segona classificada del grup 6 de Segona Nacional.

Josep Antón, Enric Bosch i Fran Castillo, són els tres jugadors de la UESC que han aconseguit aquesta fita. Dels 130 equips de Segona Nacional, només s'han classificat 24 que es repartiran en vuit grups de tres equips. En total, d'aquests 24 equips classificats n'ascendiran 16 a Primera Nacional.

El jugador de la UESC Josep Anton creu que el fet d'haver disputat la lliga regular en un grup molt igualat els ha preparat per afrontar partits de màxima exigència amb garanties.

Josep Anton

El ritme de competició ens afavoreix. Tota la lliga els partits han estat transcendents per nosaltres. Altres equips que ho han tingut més fàcil potser patiran més la pressió.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




El dia 9 d'abril es farà el sorteig a la mateixa seu on es disputi el play-off. Els partits es jugaran els dies 10 i 11 d'abril a Sevilla o Madrid.