Josep Anton: 'Sabem que podem aconseguir l'ascens'

Si la UESC guanya es classificarà pel play off d'ascens a Primera Divisió Nacional

Tennis taula

Publicat el 18/mar/10 per Jordi Foix

La UESC de tennis taula arriba a l'última jornada de la Segona Nacional depenent només de si mateixa per accedir als play off d'ascens a Primera Divisió Nacional. Els santcugatencs han de vèncer el Calella dissabte a les sis de la tarda per mantenir la segona posició del Grup 6, plaça que dóna dret a l'accés a la promoció d'ascens.

Els jugadors de la UESC van fer els deures davant el Vic fa dues setmanes, on van aconseguir una important victòria que els permet arribar a aquesta última jornada depenent d'ells mateixos per aconseguir una plaça de play off d'ascens.

La UESC arriba a aquest partit decisiu com a segona classificada, amb dos punts d'avantatge respecte el Malgrat, que, gràcies al golaverage favorable, podria aprofitar una derrota santcugatenca per fer-se amb el segon lloc.

Els santcugatencs reben la visita del Calella, conjunt que és cuer del grup i que no s'hi juga res perquè matemàticament ja ha perdut la categoria. Si els santcugatencs aconsegueixen la victòria, es classificaran per jugar els play off d'ascens a Primera Divisió Nacional.

El jugador de tennis taula de la UESC Josep Anton es mostra confiat i creu que podran assolir l'ascens.

Josep Anton

Amb la victòria a Vic i la derrota del Calella va ser una bona empenta i sabem que podem aconseguir l'ascens.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




La UESC rep dissabte a les sis de la tarda el Calella en aquest darrer partit de la temporada. Un partit en el qual la UESC està obligada a guanyar per classificar-se pel play off d'ascens a Primera Divisió Nacional.