Campions catalans

Ivan Serrano, Gerard Martín i Laia Bou, tres campions santcugatencs(foto cedida per Ivan Serrano)

Tennis taula

Publicat el 22/mai/08 per Joan Garcia

Ivan Serrano en categoria benjamí i Gerard Martín en aleví són els nous campions de catalunya de tennis taula escolar. Els dos jugadors de l'escola Avenç han guanyat aquesta competició disputada a Ulldecona.

3 santcugatencs disputaven la Final Nacional escolar de tennis taula a Ulldecona i 2 s'han proclamat campions de catalunya. Ivan Serrano en categoria benjamí i Gerard Martín en aleví han assolit aquest títol confirmant la seva bona progressió en aquest esport. L'altra representant de l'escola Avenç, Laia Bou, va finalitzar en vuitena posició.

Després d'assolir aquest títol, els joves palistes santcugatencs disputen aquest cap de setmana la final per equips a Les Borges Blanques. Gerard Martín- Enric Valdés i Laia Bou-Marina Xirinachs seran les dues parelles santcugatenques en aquesta competició.

Més competició escolar aquest cap de setmana amb la Final Nacional de rímtica a Girona on participa l'equip benjamí del Muntanyenc.

I la darrera cita del cap de setmana serà a Palafrugell on es disputa la Final Nacional de natació amb Pau Chicarro, Laia Garcia, Jordi Gonzàlez,
Gerard de la Cruz , Romina Bourgeois i Lluís Torras.