La UESC busca nous talents

Tennis taula

Publicat el 18/jul/07 per Ramon Salmurri

La secció de tennis taula de la Unió Esportiva Sant Cugat busca crear un nou equip de base de cara a la propera temporada. D'altra banda aquesta setmana ha començat el campus del club, que s'allargarà fins divendres dia 27.

Reunir cinc o sis joves jugadors. Aquest és un dels objectiu per al tennis taula de la UESC, d'aquí a que comenci la temporada. Han de tenir un cert nivell, i és convenient que siguin un grup reduït de cara a poder focalitzar els entrenaments, tal i com ho explica el responsable del tennis taula santcugatenc, Enric Bosch.


Enric Bosch

El nou grup és destinat a benjamins, alevins i infantils. I han de ser 5 0 6 nanos de cert nivell

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Alguns d'aquests nens poden sortir del Campus que organitza la UESC, que ha començat aquesta mateixa setmana i que no s'aturarà fins el proper dia 27. L'objectiu, tal i com ens explica el mateix Bosch és el de donar a conèixer aquest esport entre els més petits.


Enric Bosch

L'objectiu és el de promocionar aquest esport, i que el puguin conèixer en aquesta època en que no hi ha activitats

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Pel que fa als equips federats, no presenten grans novetats. El bloc que integren els jugadors tant del Primera com del Segona Nacional no patirà canvis, i tindrà per objectiu, en tots dos casos, mantenir la categoria.