S'acaba la fase classificatòria de les jornades escolars

Tennis taula

Publicat el 6/feb/07 per Laia Tudel

La darrera prova individual de les jornades escolars de tennis taula ha repetit èxit de participació a les categories més petites. Divendres van quedar establertes les llistes dels palistes que disputaran la fase final el proper cap de setmana. Pel que fa a la competició per equips, la final es jugarà el 23 de febrer al PAV-2.

La tercera edició de les jornades escolars de tennis taula ja té finalistes. Divendres es va disputar l'última prova classificatòria de la competició organitzada per la UESC i l'OMET. El nombre de participants va ser el mateix que en d'altres jornades, 32 nens i nenes, però amb una diferència, les categories més grans van disminuir, notablement, la xifra de palistes. Els més menuts, els benjamins i alevins, van ser els grups més nombrosos. El coordinador de les jornades, Enric Bosch, destaca aquest fet.

Enric Bosch

Vam tenir el mateix nombre de participants, però les categories més grans van tenir menys palistes

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els 16 primers de cada grup disputaran la fase final el proper cap de setmana. De fet, només van quedar eliminats 4 palistes benjamins, ja que la resta de categories no arribaven als 16 participants. Bosch destaca les escoles dels finalistes benjamins.

Enric Bosch

Només han quedat eliminats 4 palistes benjamins, la resta s'han classificat tots

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Després de la final individual, el 23 de febrer es disputarà al pAV-2 la final per equips de les jornades escolars de tennis taula.