De las Cuevas i Azcón, a l'Estatal sub-21 de Valladolid

Tennis taula

Publicat el 24/gen/07 per Albert Ferran

Els palistes de la UESC Roger de Las Cuevas i David Azcón s'han classificat per disputar aquest cap de setmana el Torneig Estatal de Valladolid de tennis taula en categoria sub-21. Per altra banda, el primer equip va guanyar al Figueres per 3 partides a 4, gràcies a la victòria de Josep Antón a la partida de desempat.

Les lligues estatals i catalanes de tennis taula s'interrompen aquest cap de setmana per la disputa del Toneig Estatal de Valladolid. La Unió Esportiva Sant Cugat ha aconseguit classificar a dos jugadors, tots dos en categoria sub-21: Roger de las Cuevas i David Azcón. La competició es disputarà dissabte, a partir de les 9 del matí, i els santcugatencs estan enquadrats en dos grups diferents, formats per 6 jugadors. El palista del primer equip de la UESC, Josep Anton, considera que classificar-se per l'Estatal ja és tot un èxit.

Josep Anton

Si finalitzen entre els 20 primers ja serà un molt bon resultat

Abans d'aquesta aturada, el primer equip, que milita a la Primera Nacional, es va imposar al Figueres per 3 partides a 4 amb un clar protagonista, Josep Antón. El de Valldoreix va guanyar els dos punts individuals que va disputar i el darrer de manera agònica. I és que es va arribar amb empat a 3 a l'última partida i Antón s'havia d'enfrontar a Joan Saguer, que a l'enfrontament del partit d'anada l'havia derrotat per 3 a 0. A més a més, la partida no va començar gens bé, ja que el palista del Figueres es va avançar per 2 sets a 0. Amb tot pràcticament perdut, Antón va treure el seu millor joc, va remuntar i va acabar guanyant per 3 a 2. Amb aquesta nova victòria, la UESC és sisena, amb un partit menys, que de guanyar-lo l'igualaria amb el quart classificat. A més, Josep Anton valora molt aquesta victòria ja que és la primera que aconsegueixen davant un equip que té jugadors estrangers.

Josep Anton

És la primera victòria a la lliga davant un equip que té jugadors estrangers

La lliga es reprén d'aquí dues setmanes i la UESC s'enfrontarà a l'Epic.

Canviant de tema, el Campionat Intern de la UESC dóna el tret de sortida amb un canvi de format i de dates, amb l'objectiu de permetre la participació més gran possible. La novetat més destacada és la introducció de tres categories : no federats, provincial i nacional. La primera fase d'aquest torneig serà la de no federats, prevista per aquest divendres. Les de provincial i nacional es jugaran els dies 16 de febrer i 30 de març. El campió de cada categoria es guanyarà el dret de jugar a la categoria superior.