El tennis taula presenta els equips d'aquesta temporada

Tennis taula

Publicat el 8/oct/06 per Eric Jimenez

El tennis taula de la UESC presenta els seus equips per a la nova temporada. El principal objectiu de la present campanya és l'ascens del segona provincial. La secció, que creix en número de palistes, passa de tres a cinc equips.

La secció de tennis taula de la UESC ha donat el tret de sortida a la nova temporada. I ho ha fet reunint tots els palistes de la secció al pavelló municipal. Els vermell-i-negres, que lluïen noves equipacions, s'han fet les fotografies oficials de la campanya 2006-07. Aquest any, la secció passa de tenir tres equips a tenir-ne cinc: el primer equip, que es troba a 1ª Nacional, un equip a 2ª Nacional, un a Lliga Catalana, un a 2ª provincial i un altre a tercera, equip que serveix per rodar als jugadors més inexperts. Per Joan Minguell, responsable de la secció, els dos equips de més suposa un salt qualitatiu molt important.

Joan Minguell

És un salt qualitatiu, sobretot a nivell de base. L'equip que no cuidi la base està perdut

Després de les fotografies han arribat el moment dels parlaments. El responsable de la secció, Joan Minguell, ha encoratjat els seus jugadors perque facin una bona temporada. El president de la UESC, Valentí Freixes, ha destacat la labor que fa aquesta secció, i els ha animat a continuar creixent. Per la seva banda, el regidor d'esports Xavier Cortés, ha destacat que, tot i ser la secció més petita de la entitat esportiva, la seva tasca és molt important.

Xavier Cortés

Sou el germà petit, però un germà que creix. A Sant Cugat alardejem de tenir molts i molt bons esports minoritaris

Aquest any el tennis taula estrena nou patrocinador. Es tracta de Pizzeria Mezzanotte, que s'afegeix a l'altre patrocinador del club, l'empresa MOSECA.