Josep Anton, tercer al torneig del Vendrell

Tennis taula

Publicat el 3/ago/06 per Anna Tomas

El santcugatenc Josep Anton aconsegueix el tercer lloc en el torneig del Vendrell de tennis taula. El palista fa una bona competició i només cau derrotat davant l'italià Manteazza a les semifinals. En el tercer i quart lloc, el santcugatenc s'imposa a Alejandro Chacón del Barcino per 3 a 0.

Una tercera posició molt meritòria per al santcugatenc Josep Anton, i més després de proclamar-se sotcampió de dobles amb Xavi Panareda al torneig de Vilafranca fa dues setmanes. El vermell-i-negre està molt satisfet amb el seu tercer lloc al torneig del Vendrell tenint en compte que molts dels palistes que hi competien juguen a la Divisió d'Honor i Superdivisió.

Josep Anton

Considero que és un molt bon resultat perquè els altres eren clarament superios al nivell de Primera Nacional


Josep Anton gaudirà de dues setmanes de descans fins a començar dissabte 19 la temporada d'Opens, el primer d'ells a Torroella de Montgrí, prop de l'Estartit. Seguidament, l'últim cap de setmana d'agost, el santcugatenc es desplaçarà a Cassà de la Selva per competir en la jornada 24 hores de tennis taula i per últim, al setembre, participarà en l'Open Internacional de Vic. Unes competicions que li serviran al palista per començar a preparar la nova temporada.