La UESC disputa aquest diumenge el Torneig del Vendrell

Tennis taula

Publicat el 28/jul/06 per Albert Ferran

La UESC de tennis taula disputa aquest diumenge el Torneig del Vendrell, organitzat per l'entitat local de la Lira Vendrellenca. El club santcugatenc arriba aquesta cita després d'aconseguir el passat cap de setmana el sotscampionat de dobles al Torneig de Vilafranca , gràcies a la gran actuació de Josep Anton i Xavi Panareda.

El Vendrell serà l'escenari aquest diumenge d'un nou torneig d'estiu individual que ha de servir per preparar la nova temporada. I diversos palistes de la UESC hi participaran intentant igualar els resultats aconseguits el passat cap de setmana a Vilafranca, on el club santcugatenc va aconseguir el sots-campionat per parelles, gràcies a la gran actuació de Josep Anton i Xavi Panareda, que només van cedir a la final davant els barcelonins Albert Garriga i Josep Madurell, de l'Agrupació Congrés, per 3 sets a 2.

En categoria individual, també cal destacar el bon paper de Josep Antón, que va caure a les semifinals davant Gustavo Flores, jugador del Tenis Mesa Toledo. Flores també va ser el botxí d'Enric Bosch als quarts de final, mentre que Ernest Galindo va caure als vuitens davant de Josep Anton.