La UESC haurà de superar un 4 a 2 en contra si vol arribar a la final

Tennis taula

Publicat el 6/jun/06 per David Rodriguez

La UESC de Tennis Taula perd per 4 a 2 a la pista del Barcino en el partit d'anada de les semifinals de la Copa de Divisió d'Honor. Els santcugatencs, amb un joc desencertat en la majoria dels punts, són inferiors al conjunt local. Tot i això, els vermell-i-negres esperen tenir possibilitats de passar a la final.

De tots els punts disputats en aquest primer matx d'anada, la UESC de Tennis Taula va poder treure'n profit en dues d'elles, ja que van acabar amb victòria santcugatenca. El joc entre UESC i Barcino va ser igualat, però en els punts decisius el conjunt barceloní, menys en dos, va saber aprofitar el seu bon moment de forma per empotar-se la victòria final. El resultat de 4 a 2 mostra un Barcino superior en el joc i en la totalitat de les partides jugades. Tot i això s'ha de tenir en compte que el conjunt vermell-i-negre va anar al camp del Barcino amb l'absència d'alguns sels seus jugadors importants. El jugador de la UESC, Enric Bosch, parla d'aquest enfrontament.

Enric Bosch

Nosaltres no estavem al cent per cent, ni per jugadors ni per joc, i ells ho van saber aprofitar

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Pel matx de tornada, que serà aquest diumenge al matí, els santcugatencs podran comptar amb tots els jugadors i s'espera que es pugui guanyar per 4 a 0 o 4 a 1; els dos únics resultats que permetrien passar a la UESC a la final. Els dos punts aconseguits en el primer partit fan encara possible l'objectiu de la victòria. Si aquest segon enfrontament acabés 4 a 2 l'equip barceloní tindria, possiblement, millor xifra de jocs guanyats i seria ell qui passaria. Bosch diu que l'equip està molt segur de les seves possibilitats.

Enric Bosch

Coneixem molt bé al Barcino i sabem que podem passar perfectament a la final

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El matx de tornada es disputarà aquest diumenge a les onze del matí a la Sala del Tennis Taula de la Rambla del Celler.