Bon paper de les escoles santcugatenques en la final provincial escolar de tennis taula

Tennis taula

Publicat el 26/abr/06 per Gemma Monreal

El Centre Obert, en categoria infantil, i l'escola Avenç, en aleví, s'han classificat en segon i tercer lloc respectivament a la final territorial escolar de tennis taula que s'ha disputat aquest cap de setmana a Ripollet. En aquesta competició, el palista santcugatenc Marc Llevat ha quedat segon en la categoria infantil individual i Josep Bofill, quart en el torneig aleví.

Molt bons resultats els que han obtingut els joves palistes santcugatencs que han participat en la final territorial escolar de tennis taula. Per escoles, el Centre Obert ha quedat segon en categoria infantil, després de sortir vencedor d'un triple empat entre el segon, el tercer i el quart classificat. L'altra escola santcugatenca, l'Avenç, s'ha classificat en tercer lloc en categoria aleví .

A la competició individual, Marc Llevat, en infantil, i Josep Bofill, en aleví, han aconseguir un meritori segon i quart lloc respectivament. El jugador i entrenador santcugatenc Enric Bosch es mostra molt satisfet amb els resultats obtinguts.

Enric Bosch

Bons resultats i més participació en aquesta fase final de la competició


Aquesta competició dóna el passi a la final nacional. A priori, aquest accés està destinat només al campió, tot i que ara mateix no es descarta que els segons classificats també hi accedeixin. Per tant, la representació santcugatenca a la final nacional encara no es pot descartar.