TENNIS TAULA: La UESC viurà una jornada d'infart per la permanència a Tarragona

Enric Bosch serà baixa a Tarragona

Tennis taula

Publicat el 31/mar/05 per Joan Garcia

El primer equip de la UESC de tennis taula disputa la penúltima jornada de lliga a la pista del Tarraco. Tots dos equips estan implicats a la lluita per la permanència ja que es troben empatats a punts. Enric Bosch serà baixa i això fa que els santcugatencs tinguin molt difícil aconseguir la victòria. Els vermell-i-negres estaran atents al resultat que aconsegueixi l'Helios a la pista de l'Èpic Casino.

Si la UESC de tennis taula vol aconseguir la permanència per tercer any consecutiu a la primera nacional ha de guanyar a la pista del Tàrraco. El triomf és molt complicat ja que Enric Bosch és baixa per motius laborals i això restarà potencial als de Benet Moreno. Joan Minguell, coordinador de la secció, creu que el triomf és quasi impossible.

Joan Minguell

La baixa d'Enric Bosch és fonamental i el triomf és molt complicat a Tarraco


La UESC presentarà una tripleta inèdita amb Josep Anton, Fran Castillo i el juvenil Roger de las Cuevas. Si els santcugatencs perdessin, haurien d'esperar la derrota de l'Helios a la pista de l'Epic. Minguell comenta els rivals de la UESC a la lluita per la permanència.

Joan Minguell

Helios i Tàrraco són els nostres principals rivals a la lluita per mantenir la categoria


Dissabte a les sis de la tarda, Tarracop- UESC, amb la permanència en joc.