TENNIS TAULA: La UESC s'enfronta al Falcons de Sabadell en partit ajornat

Tennis taula

Publicat el 16/mar/05 per Anna Bernado

El primer equip de la UESC de tennis taula disputa divendres el partit ajornat de la setmana passada enfront el Falcons de Sabadell. A falta de tres jornades per acabar la lliga els santcugatencs ocupen la setena plaça de la Primera Nacional empatats a deu punts amb l'Helios. El conjunt de Benet Moreno ha de guanyar dos dels tres partits que li queden per mantenir la categoria.


Els palistes de la Unió Esportiva Sant Cugat entren ja a la recta final de la lliga amb el partit davant el Falcons de Sabadell. L'enfrontament correspon a la darrera jornada i s'hauria d'haver disputat el cap de setmana passat, però la baixa de Josep Anton va obligar a ajornar la cita per aquest divendres.

El Falcons de Sabadell és un conjunt que ha realitzat una molt bona primera volta gràcies a l'aportació d'un jugador de Divisió d'Honor. Durant la segona volta però, els sabadellencs han perdut gairebé tots els enfrontaments.
El palista de la UESC Enric Bosch comenta que esperen derrotar el Falcons sense gaires problemes.

Enric Bosch


Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'objectiu de la UESC per aquesta temporada es manté. Només falten tres jornades per acabar la lliga i els de Benet Moreno esperen mantenir-se a Primera Nacional un any més. Els tres rivals d'aquests enfrontaments són el Falcons, el Tarraco i el Kai de Santiago. Per assegurar-se la permanència sense dependre de ningú els santcugatencs han de guanyar dos dels tres enfrontaments.
Enric Bosch.

Enric Bosch


Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'enfrontament entre la UESC i els Falcons es disputarà divendres al vespre a les instal·lacions dels sabadellencs.