El femení del Rugby Sant Cugat planta cara davant el líder, però cau derrotat a la segona part

El Majadahonda ha patit per endur-se el triomf davant un Sant Cugat molt competitiu

L'equip femení del Club Rugby Sant Cugat ha perdut (8-26) davant el Majadahona, líder de la Lliga Iberdrola, a la jornada 13 de la competició. Les santcugatenques han plantat cara durant el primer temps i han arribat al descans amb un desavantatge de (8-12). A la represa, les madrilenyes han imposata la seva autoritat i s'han endut el triomf. Les santcugatenques visiten la propera jornada el camp del Cisneros, tercer classificat,

El Rugby Sant Cugat ha sortit com un tro i convençut que aquesta jornada podria donar la sorpresa davant el totpoderós Majadahonda. Les santcugatenques han donat el primer pas amb una primera marca situant el 5 a 0 inicial, però errant el posterior xut a pals.

Les madrilenyes han despertat i han fet una marca i un xut a pals per posar-se per davant en el marcador. El SantCu no s'ha arronsat i han tornat a colpejar amb un bon xut a pals situant el 8 a 7.

La jugada clau ha arribat a les acaballes del primer temps quan les madrilenyes han assolit una marca que ha capgirat el marcador al descans amb un 8 a 12 per a les visitants.

A la represa, el Majadahonda ha sortit molt endollat al matx i en els primers vuit minuts ha sentenciat el matx amb diferents marques i xut a pals. Les madrilenyes han exhibit potència ofensiva i màxima intensitat defensiva per guanyar el partit.