El Rugby Sant Cugat femení competeix, però acaba perdent davant el líder

Tot i el marcador final, les santcugatenques han plantat cara davant el vigent campió de lliga


  • Comparteix:

L'equip femení del Rugby Sant Cugat ha perdut clarament (13-43) contra el Complutense Cisneros en el partit corresponent a la tercera jornada de la Lliga Iberdrola, màxima categoria estatal. Les santcugatenques han competit de tu a tu davant el vigent campió de la competició, però no han estat capaces de donar la sorpresa de la jornada. Tot i l'àmplia diferència en el marcador final, el conjunt entrenat per Albert Casorrán, ha arribat a dominar el matx durant una part de la primera meitat.

Amb el xiulet inicial, tots dos conjunts han intentat portar la iniciativa ofensiva, fet que ha provocat que el matx fos més igualat del que estava previst. Amb el pas dels minuts, les madrilenyes s'han anat trobant més còmodes sobre la gespa de la Guinardera i, encara en els primers compassos del matx, han estat les primeres a obrir el marcador gràcies a un assaig que arribava a través d'una bona jugada de combinació per la seva banda esquerra (0-5). Tot i l'embranzida de les visitants, les santcugatenques no s'han arronsat i han pogut retallar distàncies a l'equador de la primera meitat gràcies al xut de càstig transformat per Axelle Ramon (3-5).

En aquest moment, les noies d'Albert Casorrán, que han detectat les errades del Complutense Cisneros, han seguit atacant i han aconseguit avançar-se (8-5) per mitjà de Paula Pou, que ha convertit l'assaig, però ha errat el cop de càstig posterior. Ara bé, les santcugatenques, encara bolcades a l'atac, han comès un error defensiu que ha permès que el combinat madrileny recuperés l'avantatge i que, instants més tard, ampliés el marcador abans del descans. Així doncs, s'ha arribat el pas dels vestidors amb un resultat de 8 a 17 favorable al Complutense Cisneros.

A la represa, les santcugatenques han intentat tornar a tenir el control del partit a través de la bona feina defensiva, però, ben aviat, l'equip madrileny acabava amb les aspiracions de les santcugatenques després de transformar un assaig i el posterior cop de càstig (8-25). Malgrat el resultat desfavorable, el conjunt local ha seguit disposant d'oportunitats per anotar, fins que al minut 10 de la segona meitat ha arribat un nou assaig transformat per Axelle Ramon, que escurçava les diferències. Als instants finals del matx, però, les locals s'han vist superades pel vendaval ofensiu del Complutense Cisneros, i han encaixat tres marques consecutives que han situat el 13 a 43 final.

El tècnic del Club Rugby Sant Cugat, Albert Casorrán, ha destacat l'esforç de les seves jugadores i ha remarcat que el partit de la pròxima jornada davant el Sanse Scrum RC és clau per les aspiracions del conjunt santcugatenc.

En la pròxima jornada, les blau-i-negres rebran el Sanse Scrum RC, cuer de la competició i únic equip que encara no ha puntuat en cap de les jornades disputades.




Albert Casorrán

L'objectiu era competir i estem satisfetes per com hem plantat cara.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.