Industriales, Túria i Cisneros, rivals del Rugby Sant Cugat a la Copa de la Reina

La segona sèrie de la competició es disputa aquest cap de setmana a Sant Cugat


  • Comparteix:

Plantilla del Rugby Sant Cugat / Foto: Cedida

Plantilla del Rugby Sant Cugat / Foto: Cedida

El primer equip femení del Club Rugby Sant Cugat disputarà la segona sèrie de la Copa de la Reina de rugbi a 7 aquest dissabte i diumenge a la Guinardera. 12 equips dividits en tres grups lluitaran per assolir el títol davant el totpoderós Majadahonda. Les santcugatenques jugaran davant el Cisneros, l'Industriales i el Túria a la fase de grups. Les d'Albert Casorrán inicien la competició en desena posició després dels punts acumulats de la primera sèrie disputada a la Corunya.

La Guinardera serà el centre neuràlgic del rugbi a 7 estatal amb una competició que reuneix els millors equips d'aquesta modalitat esportiva que ja és olímpica des de fa alguns anys. El Rugby Sant Cugat recupera per aquesta cita algunes jugadores que no van disputar la primera sèrie.

Aquest factor juntament amb el fet de jugar a casa ha de ser un impuls important per a l'equip. La classificació actual s'ha establert amb els punts acumulats de la primera sèrie i ara mateix els rivals de grup de les santcugatenques són el Cisneros, segon, el Túria, quart, i l'Industriales, novè.

El tècnic del Rugby Sant Cugat, Albert Casorrán, ressalt la dificultat de la primera fase i assenyala que el partit davant l'Industriales és vital per cercar una millor classificació.

El Rugby Sant Cugat debuta dissabte davant el Cisneros a les 11: 06 h, després jugarà davant el Túria a les 13: 28 h i finalment contra l'Industriales a les 16: 12 h.




Albert Casorrán

El partit davant l'Industriales és el que tenim més opcions de guanyar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.