El Rugby Sant Cugat femení, nou equip de Divisió d'Honor

Les santcugatenques derroten (38-7) al BUC a la final i pugen a la màxima categoria estatal


  • Comparteix:

L'equip femení del Club Rugby Sant Cugat puja a Divisió d'Honor, màxima categoria estatal, en derrotar (38-7) al BUC a la final disputada aquest diumenge a l'estadi Baldiriu Aleu de Sant Boi. Les santcugatenques ascendeixen per primera vegada a l'elit del rugbi espanyol. La final ha estat dominada des del principi per les d'Albert Casorrán que han marxat al descans amb un (19-7) favorable a les blau-i-negres. A la represa, les santcugatenques han exhibit potencial ofensiu i múscul defensiu amb una segona part brillant. L'alcaldessa, Mireia Ingla, ha entregat la copa de campiones a l'equip santcugatenc.

Final de partit i alegria desfermada del cos tècnic, jugadores i tota l'expedició santcugatenca desplaçada a Sant Boi. Abraçades plenes d'emoció, llàgrimes i molta, molta alegria pel fet històric assolit, l'ascens a la Divisió d'Honor. L'alcaldessa, Mireia Ingla, ha entregat la copa de campiones de la Divisió d'Honor a les jugadores que l'han rebut com el guardó més preuat de tota la història de la secció femenina. El tècnic, Albert Casorrán, el gran artífex de l'èxit ha estat reconegut volant gairebé pel cel de Sant Boi. Una alegria merescuda per un equip que ha quedat campió de la Divisió d'Honor B amb una sola derrota aquesta temporada.

La final ha tingut un clar color, el blau-i-negre del Rugby Sant Cugat. L'inici de matx ha estat de domini barceloní, però les santcugatenques s'han convertit en una piconadora amb tres assaigs consecutius que han posat el 19 a 0 a la primera mitja hora i que han deixat tocat el BUC.

Les barcelonines han retallat distàncies, abans d'arribar al descans, amb un assaig i transformació a pals per situar el 19 a 7 momentani. A la represa, el Rugby Sant Cugat ha sortit molt endollat i ha fet dues marques de velocitat ofensiva i coratge. A falta de 10 minuts per al final, el matx ja estava sentenciat. Un últim assaig i una transformació a pals santcugatenca han tancat el 38 a 7 definitiu.




Albert Casorrán

Són molts entrenaments, fred, pluja, però ha valgut la pena.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.