El Rugby Sant Cugat femení a un sol pas de jugar la final a Divisió d'Honor

Les santcugatenques afronten les semifinals de la fase d'ascens aquest diumenge a dos quarts de dotze davant el Salvador a la Guinardera

El Rugby Sant Cugat afronta una cita històrica / Foto: Rugby Sant Cugat

Rugbi

Publicat el 26/mar/21 per Joan Garcia

Partit històric per al primer equip femení del Club Rugby Sant Cugat que afronta les semifinals de la fase d'ascens a Divisió d'Honor, màxima categoria estatal, davant el Salvador aquest diumenge a dos quarts de dotze del migdia a la Guinardera. L'eliminatòria és a partit únic i el vencedor accedirà a la final davant el guanyador del Getxo-BUC. La final serà el cap de setmana del 10 i 11 d'abril en una seu encara per determinar.

Cita amb la història del conjunt femení del Club Rugby Sant Cugat. Les d'Albert Casorrán, líders de la lliga regular i amb una única derrota, reben el Salvador, quart classificat de la primera fase.

Les santcugatenques són favorites per jugar la final, tot i que les visitants ja van donar mostres de la seva qualitat en l'únic partit que van disputar contra les blau-i-negres amb derrota castellana (19-34).

Ara la situació és totalment diferent i en joc hi ha accedir a la final. El tècnic de l'equip, Albert Casorrán, explica les claus per guanyar el matx: paciència i tenir la pilota molta estona.




DECLARACIONS

Albert Casorrán

Hem de fer un bon partit amb bona defensa, agressivitat i gaudir amb la pilota. Controlar els nervis.

Your browser doesn’t support HTML5 audio