El Rugby Sant Cugat supera al Getxo basc a domicili i segueix invicte

Tot i la igualtat, les santcugatenques no han patit en excés per sumar el triomf


  • Comparteix:

Les d'Albert Casorrán aconsegueixen una victòria molt treballada / Font: Rugby Sant Cugat

Les d'Albert Casorrán aconsegueixen una victòria molt treballada / Font: Rugby Sant Cugat

L'equip femení del Rugby Sant Cugat guanya (5-21) contra el Getxo basc a la segona jornada de la Divisió d'Honor B. Les noies dirigides per Albert Casorrán han sabut mantenir l'avantatge aconseguit en el primer temps i no han patit per endur-se el partit. Les santcugatenques sumen la segona victòria consecutiva i se situen a la part alta de la classificació.

L'enfrontament ha començat força igualat, sense un dominador clar, però al minut 9 ha arribat el primer assaig del partit, anotat per Maria Soriano, i la posterior transformació (0-7). Tot i que el matx ha seguit anivellat, les blau-i-negres han tornat a fer un assaig, obra de Carla Arca, i a anotar la transformació (0-14). Les locals han pogut retallar distàncies abans d'arribar al descans amb l'assaig de Haizea Serrano (5-14).

El Getxo, en desavantatge durant tota la cita, ha anat a remolc i no ha aconseguit posar la por al cos a l'equip de Sant Cugat. La segona meitat ha estat marcada per la constant lluita per guanyar metres i enmig d'aquest combat ha arribat el darrer assaig, realitzat per Alba Albarellos, i la transformació d'Ana María Iglesias, l'encarregada habitual, per tancar el partit (5-21).

El tècnic, Albert Casorrán, està satisfet per guanyar en un camp "molt difícil" i destaca que ha estat un partit "molt complet", treballat en defensa i amb una actuació destacada de les davanteres.

El Rugby Sant Cugat, després de guanyar els dos primers matxs de la Divisió d'Honor B, es troba en segona posició amb 9 punts i s'enfrontarà a la propera jornada al Pontevedra, últim classificat.







Albert Casorrán

Estem molt contents. Ha estat un partit molt complet, molt ben treballat en defensa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.