El Rugby Sant Cugat vol vèncer també a casa i fer-se fort a la Guinardera


  • Comparteix:

Instant del partit davant el filial de la Santboiana

Instant del partit davant el filial de la Santboiana

El Club Rugby Sant Cugat torna a la Guinardera amb l'objectiu d'aconseguir un triomf com a local que no suma des de fa més d'un mes. Els santcugatencs reben aquest dissabte a les cinc de la tarda el Tecnidex València, vuitè classificat del grup B de Divisió d'Honor B a quatre punts dels homes entrenat per Luis Soares. El Rugby Sant Cugat va trencar el cap de setmana passat davant el Calvià de Mallorca una ratxa de dues ensopegades seguides.

En una temporada que, de moment, la caracteritza el rendiment irregular, el Rugby Sant Cugat segueix cercant la línia a mantenir per poder apropar-se a la part capdvantera de la lliga i recuperar el cartell de candidat a la fase d'ascens. Els de Soares van resoldre el cap de setmana passat un compromís complicat tenint en compte que havien encadenat dos resultats preocupants, davant Santboiana B i davant Tecnidex, una ratxa que va quedar enrere davant el Calvià.

El rival aquest cap de setmana dels santcugatencs, el Tecnidex, té el mateix balanç però ostenta quatre punts menys pels cinc que ha acumulat el Rugby Sant Cugat de bonus ofensiu. Tot plegat, en l'últim enfrontament dels blau-i-blancs a la ZEM de la Guinardera a la primera volta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.