La imatge contra el BUC és el cami a seguir pel Rugby Sant Cugat aquest dissabte a València

Imatge d'aquesta temporada

Rugbi

Publicat el 10/des/16 per Pedro Miserachs

El Rugby Sant Cugat visita el CAU València aquest dissabte a dos quarts de cinc de la tarda a la onzena jornada del grup B de Divisió d'Honor B. Els santcugatencs confien en seguir la linia de joc mostrada davant el BUC a la darrera jornada en què van fer, en paraules del seu tècnic, Arturo Trenzano, el partit més complet de la temporada.

La classificació indica un bon inici de temporada dels de Sant Cugat, segons i nou punts del primer, el CR la Vila, màxim aspirant a l'ascens. Els santcugatencs sembla que han deixat enrere una minicrisi de resultats amb les dues derrotes sofertes davants les Abelles i el CR la Vila, i a més d'aconseguir de nou bons resultats, han millorat en el joc. En el darrer partit contra el BUC, es va poder veure un Rugby Sant Cugat intens durant els 80 minuts, i que va demostrar un gran poder defensiu.

Ara tenen davant el CAU València, un rival tradicionalment potent, però que enguany no està funcionant tant bé com en d'altres anys, principalment per les baixes. Els valencians són sisens amb cinc victòries i cinc derrotes, però Arturo Trenzano, tècnic del Rugby Sant Cugat, els veu com un rival molt perillós.

Arturo Trenzano

CAU sempre és un equip fort, tot i que aquest any ha tingut alguna ensopegada. Si mantenim el ritme, la intensitat i les ganes de jugar, segur que podem competir bé.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El partit es disputa en el Camp del Riu de València.