Liceo Francès, Burgos i Zarautz, possibles rivals del Rugby Sant Cugat a la fase d'ascens

El Rugby Sant Cugat debutarà als quarts de final de la fase d'ascens el 23 d'abril

Rugbi

Publicat el 5/abr/16 per Joan Garcia

El Liceo Francès madrileny, el Burgos i el Zarautz basc són els possibles rivals del Club Rugby Sant Cugat als quarts de final de la fase d'ascens a Divisió d'Honor, màxima categoria del rugbi estatal. Els santcugatencs coneixeran el rival aquest cap de setmana quan es disputa la darrera jornada de la Divisió d'Honor B. El tècnic del Rugby Sant Cugat, Leo Pereira, destaca que el Liceo és el rival que prefereix perquè juga en la mateixa superfície de gespa artificial que el seu conjunt.

La d'aquest cap de setmana serà la jornada definitiva als tres grups de la Divisió d'Honor B. El Rugby Sant Cugat és el millor segon dels tres grups amb 85 punts, seguit del Liceo Francès, amb 82, i del Burgos, amb 81. Els encreuaments dels quarts de final ja estan decidits. El millor segon dels tres grups, ara mateix és el Rugby Sant Cugat, juga davant el segon millor segon, ara és el Liceo Francès. I el pitjor segon, Burgos, davant el líder del grup A, Zarautz.

Aquest ordre de partits pot canviar amb la disputa de la darrera jornada. El Rugby Sant Cugat, segon, ha de guanyar el CAU València, tercer, i estarà pendent dels partits del Burgos i el Liceo Francès.

L'entrenador dels santcugatencs, Leo Pereira, desitja que el Liceo Francès sigui el rival als quarts de final perquè juga en gespa artificial i el nivell és inferior al dels seu conjunt.

Leo Pereira

Si haig d'escollir un rival, prefereixo el Liceo Francès madrileny.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El rival dels santcugatencs a les semifinals a la fase d'ascens sortiria del vencedor del Monte Ciencias-Portuense.