El Rugby Sant Cugat guanya amb bonus en un partit gris davant l'Enginyers

Rugbi

Publicat el 19/des/15 per Pedro Miserachs

El Rugby Sant Cugat guanya (32-12) el Barcelona Enginyers i comença la segona volta amb una victòria amb bonus. Malgrat el triomf, els santcugatencs no han tingut el dia davant un Barcelona Enginyers que no els ha deixat fer el joc habitual.

El millor del partit pels santcugatencs ha estat el resultat i el punt de bonus ofensiu aconseguit en un matx que no ha tingut brillantor. Els punts han caigut de banda local tot i que el conjunt barceloní ha tingut alguna ocasió de marca, ben desvaratada pel SantCu. El Rugby Sant Cugat ha marxat al descans 15 a 0 a favor amb marques de Josep Raya i Nico Gómez, i un xut a pals d'Iñaki Berasategi.

En el segon temps, els visitants han aprofitat alguna errada dels santcugatencs per retallar distàncies, però en cap moment els locals han vist perillar el resultat i han caigut dues marques més pels de Leo Pereira mitjançant Josep Raya i Iñaki Berasategi, que ha donat el valuós punt de bonus per continuar a la part alta de la classificació.

El tècnic del Rugby Sant Cugat, Leo Pereira, destaca la importància de guanyar tot i no fer un gran partit.

Leo Pereira

El més important era guanyar i si era amb bonus era clau. Cada partit contra un equip que no estigui entre els tres primers llocs és clau poder guanyar.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La victòria manté els santcugatencs segons amb 47 punts i a la tornada de vacances jugaran de nou a casa en aquest cas amb la UE Santboiana B.