El Rugby Sant Cugat viatja a València per tornar a vèncer tot i les lesions

Els homes de Leo Pereira busquen la cinquena victòria lluny de Sant Cugat

Rugbi

Publicat el 23/oct/15 per Laia Sanmiquel

Al Rugby Sant Cugat li toca a desplaçar-se de nou per jugar contra Les Abelles a València. Serà la quarta vegada que l'equip disputi un partit lluny de casa en cinc jornades al grup B de la Divisió d'Honor B. L'equip de Leo Pereira ha superat tots els obstacles que se li han presentat fins ara malgrat l'elevat nombre de lesions, amb un ple de triomfs. El rival d'aquest cap de setmana se situa a la zona mitja de la taula.

A la jornada anterior, el Rugby Sant Cugat va aconseguir vèncer en un partit en el qual van haver de mastegar sorra. Tot i que jugaven el primer matx a casa i tenien el suport de l'afició, l'enfrontament va ser més complicat del que s'esperaven i només van poder guanyar per tres punts davant l'Hospitalet. Gràcies als resultats de les quatre primeres jornades, els santcugatencs segueixen liderant la classificació empatats a 19 punts amb el Club de Rugby La Vila.

Pel que fa a Les Abelles, és un equip que ha començat la competició d'una manera irregular. Afronta el partit amb dues victòries i dues derrotes a les espatlles. Respecte als de Sant Cugat,els valencians han encaixat menys punts, fet que demostra que se situen bé a l'hora de defensar. Els de Sant Cugat sortiran al camp amb un ull posat en el matx de la setmana que ve contra el La Vila on el vencedor serà el líder provisional de la lliga.

El tècnic Leo Pereira creu que tot i que el resultats són pràcticament immillorables, les baixes comencen a pesar moralment i física a l'equip.

Leo Pereira

Pesa a la moral dels jugadors i dels entrenadors perquè cada setmana hem de tornar a començar. Hem de fer molts canvis i aquest tipus de coses són contraproduents per aconseguir un joc òptim.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Per viatjar a València, el Rugby Sant Cugat tindrà les baixes de la setmana passada afegint-hi la d'Axel Serrano i recuperant Iñaki Berasategui.