El Rugby Sant Cugat enceta un nou assalt a l'ascens en una temporada de canvis

El Rugby Sant Cugat va caure al play-off d'ascens contra el Barça / Font: FC Barcelona

Rugbi

Publicat el 19/set/15 per Dani Aguilà

El Rugby Sant Cugat enceta un nou assalt a l'ascens de Divisió d'Honor amb l'estrena d'un curs farcit de canvis. Els santcugatencs debuten diumenge a les dotze del migdia contra el Barcelona Enginyers amb el triomf entre cella i cella. Després d'un convuls estiu, les marxes de Pol Pla i Bruno Granell, les dues peces clau de l'esquema de joc de Pereira, han obligat els de Sant Cugat a fer reforços de pes per poder substituir el seu rendiment.

Després del tercer intent frustrat d'ascens a Divisió d'Honor, el Rugby Sant Cugat torna amb força a pel mateix objectiu però amb eines diferents per assolir la fita. Pereira ha incorporat fins a sis homes, un dels quals encara està pendent de fer fitxa amb l'equip per qüestions administratives, tot plegat per pal·liar les importants baixes patides a l'estiu.

La marxa de Bruno Granell s'ha compensat amb l'arribada del neozelandès Tim Smith, mentre que la important pèrdua a la posició d'aler de Pla s'ha substituït per l'argentí Álvaro Alcón. A aquestes dues peces se'ls afegeix quatre novetats que també poden tenir un paper important: Tomas Gruden, Ivan Camarena, Pablo Nagüel i el també argentí Alejandro Goljanek.

Aquest taloner pot aportar pes a la primera línia, qualitat clau per a un equip com el Rugby Sant Cugat, però abans haurà de desvincular-se del seu antic club, el Sitges, entitat amb la qual el jugador ha sortit de forma polèmica. Amb aquests canvis, el tècnic de l'equip, Leo Pereira, ha assegurat tenir les peces necessàries per ascendir d'una vegada per totes, un objectiu el primer pas del qual passa pel Poble Nou aquest diumenge.

L'Enginyers també ha tingut un estiu mogut, amb un canvi de tècnic i baixes importants. Un dels jugadors del primer equip, Jordi Sánchez, s'ha vist forçat a penjar les botes per dirigir l'equip des de la banqueta. Per tot plegat, Pereira només pensa en el triomf com l'única possibilitat en el partit de debut d'enguany.

Leo Pereira

El nostre objectiu és ser a dalt de tot, per tant Enginyers ha de ser un equip que nosaltres superem. A partir d'aquí cal veure el seu treball, si han fitxat, però sempre a casa seva s'ha d'anar amb compte.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



12 equips formaran el grup B de la Divisió d'Honor B, amb un format de competició per ascendir que ha canviat aquest curs. Seran vuit els equips de la Divisió d'Honor B que aspiraran a l'ascens, els dos primers de cada un dels tres grups i els dos millors tercers. Els equips s'enfrontaran en eliminatòries directes, des de quarts de final, fins arribar a la final.