El Rugby Sant Cugat necessita només un punt per ser campió de grup

Imatge del partit contra el la Vila d'aquesta temporada

Rugbi

Publicat el 17/mar/15 per Pedro Miserachs / Dani Aguilà

El Club Rugby Sant Cugat depèn d'ell mateix per classificar-se per a la promoció d'ascens a Divisió d'Honor a la darrera jornada que es disputarà d'aquí a 15 dies. Si els de Leo Pereira guanyen, tant amb bonus com sense, serien primers de grup. Si perden però ho fan amb bonus defensiu, també serien primers, mentre que en cas de perdre sense bonus, dependrien de CAU i la Vila.

La bona temporada dels santcugatencs els ha permès arribar a la darrera jornada amb tot de cara per ser primers de grup. Gairebé totes les combinacions li són favorables. En cas de guanyar, amb o sense bonus, els de Leo Pereira seran primers. Si perden però sumen bonus defensiu, també seran primers.

En cas de perdre contra el CAU València sense bonus defensiu, els santcugatencs estarien classificats sempre que els valencians no fessin bonus ofensiu i el la Vila no guanyés amb bonus al camp de les Abelles, quart classificat. L'única possibilitat de no classificar-se, doncs, seria que el la Vila guanyés amb bonus a les Abelles i el CAU València superés amb bonus i per més de sis punts els santcugatencs a la Guinardera. Si la distància fos exactament de sis punts, els valencians han d'anotar més dels 31 punts que els de Leo Pereira van registrar a l'anada.

Un dels capitans de l'equip, Gerard Mayol, no vol deixar el resultat final pendent d'altres equips i assegura que l'objectiu passa per guanyar el partit contra el CAU i assegurar-se la presència a la fase d'ascens.

Gerard Mayol

Hauria de ser un desastre, però tot pot passar. Aleshores el que farem és sortir a guanyar i ens assegurarem que res d'això passi.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



En cas de ser-hi, els santcugatencs acumularien la tercera fase d'ascens consecutiva a la Divisió d'Honor en tres temporades disputades a la Divisió d'Honor B.