El Sant Cugat B i el Mirasol Baco segueixen amb el frec a frec al grup 6 de Tercera Catalana


  • Comparteix:

El Mirasol es va imposar al SantCu per 2-1 en el derbi de la setmana passada

El Mirasol es va imposar al SantCu per 2-1 en el derbi de la setmana passada

El filial del Sant Cugat FC i el Mirasol-Baco continuen amb el seu duel particular al grup 6 de Tercera Catalana després que els mirasolencs s'emportessin el derbi la setmana passada. El SantCu és sisè i aquesta jornada visita el camp del Tibidabo Torre Romeu, el tretzè classificat. Els de Mira-sol són una posició per sobre dels vermell-i-negres i aquesta jornada tenen un desplaçament complicat al camp de l'Athletic Rubí, el tercer classificat. Al mateix grup, el Junior B és catorzè i s'enfronta al Castellbisbal.

Al grup 11 de Tercera Catalana, el Valldoreix segueix líder i visita el camp de la Fundació Júpiter, que ocupa la vuitena posició. Una categoria per sota, al grup 13 de Quarta Catalana, la Penya Blaugrana té un duel d'alçada davant un rival directe de la part alta de la taula, el Polinyà, amb qui empata a 20 punts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.