Prop de 60 participants al torneig del Can Cabassa

Petanca

Publicat el 9/jul/07 per Joan Garcia

El Canovelles és el primer guanyador de les 16 hores del torneig del Club Petanca Can Cabassa. Prop de 160 jugadors disputen la primera edició d'aquesta competició al camp de futbol de Mira-sol.

Després de jugar practicament 16 hores sense parar, des del dissabte a les 4 de la tarda fins el diumenge a les 8 del matí, el Club Petanca Can Cabassa valora de manera molt positiva el seu primer torneig com a entitat. Recordem que aquest clubs es va fundar al desembre i pràcticament porta mig any d'existència. Un total de 18 tripletes van desafiar a la calor jugant a petanca.
Finalment el campió ha estat el Canovelles que s'ha endut un premi de 1200€, seguit del Santa Perpetua amb 800 i Las Torres de Rubí amb 600. Aquests premis en metàl·lic han ajudat a l'alta participació. El club local que presentava tres tripletes ha finalitzat en sisena posició.
D'aquesta manera el Can Cabassa posa punt i final a la temporada i ara ja esperen les noves pistes de petanca de Mira-sol per jugar les seves competicions oficials.