Tot a punt pel primer torneig de Can Cabassa

Petanca

Publicat el 6/jul/07 per Ramon Salmurri

La primera edició del Torneig 16 hores de petanca Can Cabassa ja és a punt. Un total de 76 jugadors d'arreu del territori català prendran part en aquesta competició que tindrà lloc dissabte i diumenge.

19 tripletes. Aquest és el nombre d'inscrits de cara a aquesta primera edició del Torneig de petanca Can Cabassa, que organitza el propi Club Petanca Can Cabassa. Concretament són 16 hores de competició, que donen nom a aquesta prova, que comença dissabte a les 4 de la tarda i acaba diumenge a les 9 del matí, moment de l'entrega de premis. Uns premis que reportaran importants quantitats econòmiques als primers classificats. 1200 euros pel primer, 800 pel segon i 600 pel tercer. Segons Àngel de la Vega, directiu del Club Petanca Can Cabassa, l'objectiu segueix sent el de passar-ho bé.

Àngel de la Vega

L'objectiu és passar-ho bé i que surti tot molt bé. També hem d'agrair l'esforç que fa l'ajuntament. Esperem que vingui molta gent


76 serà doncs, el nombre de participants total en aquest primer torneig. I no seran tan sols santcugatencs o vallesans, sino vinguts d'arreu del territori català. Localitats com Malgrat, Canovelles, Tarragona o badalona seran representades dissabte i diumenge a Can Cabassa.