Èxit de la segona edició del torneig de petanca de dones

Petanca

Publicat el 18/jun/07 per Victor Sancho

Èxit de la segona edició del torneig de petanca de dones organitzat per Club Petanca Sant Cugat. Un total de 90 jugadores han participat en aquesta diada dedicada en exclusiva a la petanca femenina.

Les dones s'han fet, definitivament, amb la petanca de Sant Cugat. La celebració de la segona edició del torneig de dones de petanca ha demostrat la bona situació de la petanca femenina. Només cal mirar les dades. En total han jugat 14 clubs, que han presentat un total de 30 tripletes. El que és el mateix: 90 participants. Aquestes dades, que han augmentat respecte les dades de l'any anterior, consoliden el torneig com únic en tota l'àrea del Vallès.

La competició s'ha disputat en tres categories diferents: general, respesca i consolació. En la general, s'ha alçat amb la victòria el Can Mariner de Santa Coloma, seguits de La Masquefa i el San Lorenzo de Terrassa. El Club Petanca Sant Cugat ha acabat en segona posició de la categoria de repesca. Un altre equip santcugatenc ha acabat en segona posició de la categoria de consolació. Flora Santiso, l'organitzadora del torneig, i Jaume Quiñonero, tresorer del Petanca Sant Cugat, van passar diumenge pels estudis de Ràdio Sant Cugat per ser entrevistats per Joan Garcia. Escoltem un fragment d'aquesta entrevista.


Floraq Santiso/Jaume Quiñonero

És un torneig consolidat però que encara pot créixer més

Your browser doesn’t support HTML5 audio





En resum, un matí ple de petanca, de dones, que tindrà la seva continuïtat l'any que ve, amb la tercera edició d'aquest torneig de petanca femenina.