El Club Petanca Sant Cugat es marca l'ascens del primer equip com a objectiu

Petanca

Publicat el 15/des/05 per Lluis Feliu

L'ascens del primer equip i la millora de les instal·lacions són els principals objectius que s'ha marcat per aquesta temporada el Club Petanca Sant Cugat. Aquest club ja compte amb més de 200 socis i competeix amb tres equips a la lliga del Campionat de Catalunya.

El Club Petanca de Sant Cugat ha començat un seguit de tràmits per a rebre unes ajudes de l'Ajuntament amb l'objectiu de millorar les instal·lacions del club.
Els santcugatencs ja tenen més de 200 socis i tres equips de petanca, el primer equip que competeix al grup A de tercera divisió, el grup B que juga a sisena divisió i un combinat femení.

Els objectius d'aquesta temporada són dos, un millorar les instal·lacions del club, i l'altre correspon a l'àmbit esportiu. Josep Lluís Ruz, president del Club Petanca Sant Cugat explica quin és aquest segon objectiu.

jose luis ruz

l'objectiu és pujar a segona, fa dos anys hi erem

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El primer equip del club petanca, que juga en el grup A de tercera divisió va quart en la classificiació i de moment té moltes possiblitats de pujar de categoria. L'altre equip masculí, que juga al grup B de sisena divisió va tercer i també té clares opcions a l'ascens. El Club Petanca Sant Cugat també disposa d'un equip format exclusivament per dones, aquestes van últimes a la lliga molt possiblement degut a la seva recent incorporació a la competició.

Josep Lluis Ruz, president del Club Petanca Sant Cugat comenta els aspectes principals de l'equip femení.

Jose Luis Ruz

les dones s'han incorporat fa poc, portem sempre alguna dona de suplen per si algiuna es lesiona

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Aquest diumenge el primer equip del Club Petanca Sant Cugat s'enfrontarà al Sant Pere Nord de Terrassa.