Gemma Mengual obre avui la seva participació a Rio en duo amb Ona Carbonell

Gemma Mengual i Ona Carbonell / Foto: Twitter Gemma Mengual

Natacio

Publicat el 14/ago/16 per Sílvia González / Pau Vázquez

La nedadora resident a Sant Cugat Gemma Mengual debuta aquest diumenge, en duo amb Ona Carbonell, en els preliminars de sincronitzada dels Jocs Olímpics de Rio. El Centre Aquàtic Maria Lenk acull, a partir de les quatre de la tarda, les proves de rutina lliure.

La santcugatenca torna a la competició olímpica de natació sincronitzada després d'una retirada que va implicar que no participés a Londres 2012. En aquesta nova etapa va acompanyada d'Ona Carbonell i participarà a la modalitat de duo després de guanyar el Preolímpic el març passat.

Mengual acumula 17 medalles d'or, 18 de plata i 12 de bronze entre Mundials, Europeus i Jocs Olímpics. En aquesta última competició, suma dues plates en els Jocs de Pequín.

La nedadora resident a Sant Cugat destacava a Cugat.cat la dificultat de guanyar una medalla per l'alt nivell de les rivals.

Gemma Mengual

L'objectiu és aconseguir una medalla. Desconeixem quines seran les rivals.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La següent cita de Mengual i Carbonell serà aquest dilluns, a partir de les quatre de la tarda, amb les proves de rutina tècnica. La final serà el dimarts, a les set de la tarda.