Tot llest per al campus de Nadal de la Penya Blaugrana Sant Cugat

Imatge de recurs d'un campus de la Penya Blaugrana Sant Cugat

Nadal

Publicat el 21/des/11 per Jordi Foix

La Penya Blaugrana Sant Cugat organitza el seu campus de Nadal amb l'objectiu que els participants es formin com a futbolistes, però també que gaudeixin de l'estada i que es relacionin entre ells. El campus va dirigit a nens i nenes d'entre cinc i 13 anys. A dia d'avui hi ha uns 45 inscrits.

Arriba Nadal i com és tradició la Penya Blaugrana Sant Cugat organitza el seu campus dirigit a nens i nenes d'entre cinc i 13 anys. L'estada, de quatre dies, es realitzarà l'última setmana de desembre i serà de nou del matí a dos quarts de dues del migdia. Durant aquests dies l'objectiu és que els participants gaudeixin practicant l'esport i que es relacionin amb companys d'altres escoles. Així ho explica el gerent de la Penya Blaugrana Sant Cugat, Pep Villar.

Pep Villar

Hi ha dos objectius, que els nens millorin i que ho facin en un entorn lúdic. Que es diverteixin i que es relacionin amb altres nois.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El campus de Nadal de la Penya Blaugrana Sant Cugat es durà a terme a les instal·lacions de la ZEM de Can Magí. Actualment hi ha uns 45 inscrits i s'espera que hi hagi entre uns 65 i 70 participants. Aquells que vulguin inscriure's ho poden fer a través del web del club.