Per Nadal, futbol amb el SantCu

Imatge d'arxiu del Sant Cugat Esport

Nadal

Publicat el 23/des/10 per Pedro Miserachs

El Sant Cugat Esport dóna el tret de sortida al Campus de Nadal que tindrà lloc des d'aquest dijous i durant les vacances escolars. Més d'una quarantena de nens i nenes d'entre sis i 12 anys podran perfeccionar la tècnica individual a través de partits i jocs amb pilota.

L'entitat santcugatenca vol que els nens i nenes que participin en el seu campus tinguin unes vacances nadalenques plenes de futbol. És per això que organitza el Campus de Nadal del SantCu, que des d'avui i fins el 5 de gener tindrà lloc a les instal·lacions de la ZEM de Jaume Tubau. Entre les principals activitats del campus es poden trobar jocs esportius i tradicionals, concursos de punteria, penals, faltes, habilitat i partits. El director de comunicació del Sant Cugat Esport, Ferran Benet, explica que l'objectiu principal és que els nens gaudeixin jugant a futbol.

Ferran Benet

El Campus serà com sempre. Pretenem que els nens s'ho passin bé i tinguin activitats durant les vacances compatibles amb la feina dels pares.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




El campus està organitzat en dos torns, el primer des d'aquest dijous i fins el 31 de desembre, i el segon des del 3 al 5 de gener.