Joan Villadelprat prem l'accelerador

Un dels cotxes fórmula de l'Epsilon Euskadi

Motor

Publicat el 18/jun/10 per Ramon Salmurri

El president d'Epsilon Euskadi, Joan Villadelprat, creu que la Federació Internacional d'Automobilisme (FIA) decidirà massa tard quin serà el 13è equip que l'any que ve estarà a la graella del mundial de Fórmula 1. El seu equip és un dels que opta a aquesta plaça, que es desvelarà a l'agost, tot i que Villadelprat considera que hi ha molt poc marge de maniobra per crear un cotxe competitiu.

Joan Villadelprat està convençut que l'Epsilon Euskadi, amb seu a Vitòria, serà l'any vinent al mundial de Fórmula 1. De tal convenciment neix la por a que el temps se'ls tiri a sobre i no puguin construir un cotxe competitiu.

La FIA no decidirà fins al mes d'agost qui ocuparà la 13a plaça, cosa que obliga a Villadelprat a fer inversions sense saber si seran a la graella d'Albert Park, a Austràlia, en la primera cursa del 2011.

En aquest sentit, el santcugatenc ha explicat que la inversió mínima d'un equip de Fórmula 1 ha de ser de 100 milions d'euros si es vol ser competitiu, i ja treballa en buscar patrocinis de caràcter biennal, ja que considera que un projecte d'aquesta magnitud no es pot mantenir any a any.