Joan Villadelprat: 'Les opcions d'entrar a la Fòrmula 1 són mínimes'

Joan Villadelprat al plató de Cugat tv

Motor

Publicat el 8/feb/10 per Joan Garcia

El santcugatenc i president d'Epsilon Euskadi, Joan Villadelprat, creu que ara mateix les seves opcions de participar al Mundial de Fòrmula 1 amb el seu equip són mínimes. Villadelprat admet que l'equip espanyol d'Adrián Campos ho té molt difícil per participar ja que estan patint una situació econòmica molt delicada. Mira aquesta entrevista a Cugat tv

En una entrevista a Cugat Tv, el santcugatenc i president d'Epsilon Euskadi, Joan Villadelprat, s'ha mostrat bastant pessimista amb la participació del seu equip al Mundial de Fòrmula 1. Villadelprat creu que les opcions són mínimes i que el finançament necessari per poder disputar el Mundial ara mateix està sota mínims.

Joan Villadelprat

Les opcions d'entrar a la Fòrmula 1 són mínimes.

Your browser doesn’t support HTML5 audio








Actualment, 13 són les escuderies que completen el cartell de cara a la nova temporada i l'equip que ara mateix té una situació més delicada, econòmicament parlant, és el conjunt espanyol d'Adrián Campos. Villadelprat analitza la situació de l'escuderia.


Joan Villadelprat

L'equip d'Adrián Campos ho té molt difícil per arribar al Mundial de Fòrmula 1.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Villadelprat també ha explicat a Cugat tv que la seva empresa, amb seu a Euskadi, està treballant per construir el primer prototip de cotxe elèctric gràcies a un acord amb l'Institut Tecnològic de Massachusetts.