Bons resultats de Guim Roda al Mundial de Supersport

L'equip de Guim Roda, el Kawasaki Provec Motocard.com (Foto:www.kawasaki.racingteam.eu)

Motor

Publicat el 4/nov/09 per Pedro Miserachs

El director de l'equip Kawasaki Provec Motocard.com, el santcugatenc Guim Roda, valora satisfactòriament la quarta posició final del seu pilot Joan Lascorz en el Mundial de Supersport de motociclisme. Roda, qui després de quatre anys a Honda ha complert la seva primera temporada a Kawasaki, espera que l'any vinent l'equip continui progressant i poder ocupar així posicions de podi.

La temporada de Supersport, categoria que està per sota de la de Superbikes, va finalitzar la setmana passada en la darrera prova del campionat disputada a Portimao. En quarta posició, el pilot barceloní Joan Lascorz, que a les ordres de l'expilot santcugatenc, Guim Roda, ha guanyat una cursa, al circuit de Magny Cours, pujant cinc vegades més al podi.

Roda valora la seva primera temporada a Kawasaki de manera molt positiva.

Guim Roda

Ha estat una temporada molt bona amb Kawasaki, que ens va demanar si podiem gestionar la temporada de Supersport, ho vam acceptar i ha anat prou bé.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La propera temporada, Guim Roda comptarà amb els mateixos pilots, el barceloní Joan Lascorz i el japonès Katsuaki Fujiwara, per intentar millorar els bons resultats d'aquesta temporada. L'equip també compta amb un altre santcugatenc, el mecànic Fernando Rodríguez.