Campos frega la gesta

El circuit da Guia de Macau va ser l'escenari d'aquesta World Serie

Motor

Publicat el 18/nov/08 per Ramon Salmurri

El pilot santcugatenc Daniel Campos-Hull ha estat a punt de pujar al podi aquest cap de setmana, a la Final Mundial de la Fórmula 3 Euroseries, que s'ha disputat al circuit de Macau. Una envestida del pilot Kei Cozzolino a dues voltes pel final, ha fet retrocedir Campos de la tercera a la dissetena posició.

Després d'una temporada de debut a la Fórmula 3 Euroseries més o menys discreta, el santcugatenc volia tenir una actuació destacada a Macau. D'entrada, perquè en ser una World Serie (Final Mundial), s'hi apleguen alguns dels millors pilots del món, i Dani Campos volia destacar entre tots ells. Però un bon resultat també hagués millorat les opcions de tenir un bon volant de cara a la temporada vinent.
El santcugatenc ha estat a punt de fer una gran gesta. Era tercer a dues voltes del final, havent sortit des de la novena posició i deixant enrere rivals com Jaume Alguersuari, recent campió GP2, quan ha estat envestit per l'italià Kei Cozzolino. Això l'ha fet retrocedir fins a la dissetena posició final. Un resultat que no desllueix el que ha estat una gran carrera. AIxí ho explica el mànager de Dani Campos, Raimon Duran.

Raimon Duran

Sortint de la primera curva ja era quart, i va atacar al segon i tercer. I quan creiem que ja estava fet, se'l van endur per davant

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Però les preocupacions del pilot local se centren ara, un cop finalitzada la temporada, en aconseguir un cotxe competitiu de cara a l'any vinent a la Fórmula 3 Euroseries.

Raimon Duran

La idea és canviar d'equip. Tenim opcions i ara ens hem de reunir i probar amb ells

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Així doncs, ben aviat sabrem quin és el futur equip de Dani Campos-Hull de cara a la seva segona temporada a la Fórmula 3 Euroseries, on ja no competirà amb l'equip HBR Motorsport.