Final de Fórmula Catalunya de Karts

Motor

Publicat el 12/nov/08 per Mercè Montcusí

El santcugatenc Lluc Ibánez podria proclamar-se aquest diumenge campió aleví del Fórmula Catalunya de Karts en la vuitena i última prova de la temporada. Els també santcugatencs Vicente Hidalga i Jordi Martí poden optar al bronze a les categories de 125cc i cadet.

Un punt és el que separa Lluc Ibáñez del primer classificat, Iván Pareras, després que en l'última cursa perdés el lideratge del campionat. Ibáñez va acabar segon, per darrere del seu màxim rival. El santcugatenc, però, manté totes les opcions a la categoria més oberta del Fórmula Catalunya.

Amb Enric Boadas, Javier Rodelas i Marc Crusellas campions matemàtics de les categories de 125cc, sènior i júnior, respectivament, l'emoció l'aportaran Francesc Robert i el santcugatenc Vicente Hidalga, tercer i quart classificats empatats a punts a la categoria de 125cc. Més complicat, però no impossible, ho tindrà Jordi Martí, cinquè provisional a la general de cadet.

La competició començarà a les 9 del matí amb els entrenaments lliures i, seguidament, es correran les dues mànegues de cada cursa en un dels traçats més ràpids del Kartòdrom Catalunya de Lliçà de Vall.