L'infantil del Karate Sant Cugat al català


  • Comparteix:

L'equip infantil del Club Karate Sant Cugat competirà al Campionat de Catalunya de Clubs. Aquesta és la primera participació del club santcugatenc en un català que es disputa aquest dissabte a Terrassa.

Els infantils del Club Karate Sant Cugat tenen l'honor de ser el primer equip de l'entitat santcugatenca que participa en un Campionat de Catalunya de Clubs. Concretament els karateques que faran història dins del club santcugatenc són: Marc Guinaro, Jonathan Mclleran i Pablo Ponte. Tots tres intentaran fer-se un lloc a les primeres posicions entre els millors clubs de Catalunya.

Els santcugatencs participen a la categoria Infantil Open on no hi ha límit de pes. Pel director tècnic de l'escola del Karate Sant Cugat, Salvador Álvarez, això serà un inconvenient ja que els karateques del club tenen pesos lleugers.

Salvador Álvarez

El principal problema és que elsnostres karateques són de pes lleuger i es trobaran rivals de més pesos


Els tres esportistes estan molt animats de cara a la competició, sobretot després dels resultats al català individual on Guinaro i Mclleran van finalitzar tercers. Álvarez reconeix que tot i que el principal objectiu del club no és guanyar, sí que treballen per aconseguir èxits esportius.

Salvador Álvarez

Treballem per tenir una bona escola de karateques, però també volem èxits esportius


El Campionat de Catalunya de clubs de karate es disputa dissabte al Club Natació Terrassa.

Després d'aquest torneig, els tres karateques participaran al Campionat de promoció de l'Hospitalet el proper 28 d'abril.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.