El Club Karate Sant Cugat buscarà el podi a Terrassa

Imatge d'arxiu

Karate

Publicat el 2/des/10 per Jordi Foix

El Club Karate Sant Cugat participa aquest cap de setmana en el Torneig Social de Terrassa. Tot i no ser un campionat oficial, els santcugatencs buscaran fer el millor resultat possible per tal d'arribar en forma als Campionats de Catalunya. Aquest torneig ha estat, històricament, una cita que ha donat molt bons resultats a la base de l'entitat santcugatenca.

Els santcugatencs intentaran tenir participació en totes les categories: infantil, cadet, juvenil, júnior i sènior. Les categories inferiors participaran en modalitat de grup, mentre que a partir de júnior serà en modalitat serà en modalitat individual. En els darrers anys aquest torneig ha donat resultats molt positius a l'entitat santcugatenca, sobretot a les categories inferiors.

El director esportiu del Club Karate Sant Cugat, Salvador Álvarez, espera aconseguir el màxim de podis possibles.

Salvador Álvarez

Intentarem assolir les primeres places. Encara que no sigui oficial hem d'estar a punt pels Campionats de Catalunya per triomfar.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





El Club Karate Sant Cugat intentarà estar a dalt del podi en el Torneig Social de Terrassa, que es disputa aquest cap de setmana al Club Natació Terrassa.