Tornen de Montornés sense cap podi

Imatge d'arxiu d'Albert Staromiejski

Karate

Publicat el 13/jul/10 per Pablo Vazquez

El Club Karate Sant Cugat torna del 14è Torneig Vila de Montornès sense cap podi i amb mal gust de boca per la discreció de la seva actuació. De la vintena de karateques convocats pel club santcugatenc només han acudit a la cita set membres de l'equip, que no han estat capaços d'aconseguir cap bon resultat.

Les lesions i els compromisos d'alguns del jugadors clau del Club Karate Sant Cugat han reduït la convocatòria d'una vintena de karateques a un equip de set lluitadors que no han pogut passar dels combats de primera i segona ronda. Així doncs, Isaac Calvís, Ian Morales, Oscar Martorell, Maria Núñez, Victor Celdrán, Albert Staromiejski i Marcelo Yocupoma han quedat lluny del podi i tornen d'aquesta primera participació al Torneig Vila de Montornés amb uns resultats discrets.

El director esportiu del Club Karate Sant Cugat, Salvador Álvarez, reconeix que el nivell dels rivals era molt alt, però creu que les derrotes dels seus karateques es deuen més al mal dia que han tingut que a l'encert dels contrincants.

Salvador Álvarez

Hi havia nivell, però nosaltres també tenim nivell per estar entre els primers llocs. No vam tenir sort.

Your browser doesn’t support HTML5 audio






El proper 31 de juliol el Club Karate Sant Cugat tanca la temporada, però Álvarez ja està pensant en les pròximes cites importants: el campionat del món de Goju Ryu i campionat internacional de l'Hospitalet, tots dos a l'octubre.