Primera cita de la temporada


  • Comparteix:

Aquest dissabte el CKSC participa al X Torneig Social de Karate

Aquest dissabte el CKSC participa al X Torneig Social de Karate

El Club Karate Sant Cugat (CKSC) participa aquest cap de setmana al 10è Torneig Social del Club Natació Terrassa. El director esportiu del club, Salvador Álvarez, confia que els 12 santcugatencs seleccionats per disputar el torneig igualin o superin els resultats obtinguts l'edició passada. Aquest torneig és la primera cita de la temporada per a l'entitat santcugatenca.

Els juvenils Victor Celdran, Albert Staromiejski i Hernan Espinosa; els cadets Albert Martínez, Marc Guirado, Jonathan McClellan i Pablo Fonte; i els juniors Albert Escofet, Roc Jané, Felix Mason, Marcelo Yocupoma i Adrià Sarasibar són els 12 karateques que el club santcugatenc ha seleccionat per disputar el Torneig Social de Karate de Terrassa, en modalitat Kumite.

El director esportiu del CKSC, Salvador Álvarez, espera obtenir bons resultats.

Salvador Álvarez

Sempre hem anat a aquest torneig i ens ha servit per posar-nos les piles. Esperem bons resultats, com a mínim els de l'última vegada.










En l'edició passada, el CKSC va guanyar en categoria juvenil i va aconseguir una segona plaça en categoria cadet. Aquest dissabte al Club Natació Terrassa, a dos quarts de nou del matí, començarà la 10a edició del Torneig Social de Karate de Terrassa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.