El kàrate participa de la Festa Major


  • Comparteix:

Els jutges observen les 'katas'

Els jutges observen les 'katas'

Més d'una vintena de karatekes de diferents categories participen en el torneig de Festa Major organitzat pel Club Karate Sant Cugat. E director esportiu de l'entitat, Salvador Álvarez, explica que l'objectiu del torneig és que els esportistes millorin les seva tècnica en competició.

El torneig del Club Karate Sant Cugat posa el punt i final a la temporada. Poc més de vint nens i nenes de les classes aleví, infantil, juvenil i júnior han mostrat les seves qualitats combatives en diverses lluites imaginàries anomenades 'katas'. En format d'eliminatòria, els karatekes han exhibit les seves habilitats sota l'atenta mirada de tres jutges que declaraven el vencedor. El director esportiu del Club Karate Sant Cugat, Salvador Álvarez, es mostra molt satisfet amb aquest torneig.

Salvador Álvarez

Valorem el recolzament de l'Ajuntament al trobar un espai adequat pel torneig. La gent està molt motivada per aquesta competició i pel sopar posterior.



La jornada finalitzarà amb un sopar per tots els esportistes i els seus familiars. D'aquesta manera el karate s'acomiada fins la propera temporada.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.