Torneig de Kumite


  • Comparteix:

Jonathan McClellan, del CKSC, participa al Torneig de primavera

Jonathan McClellan, del CKSC, participa al Torneig de primavera

Nou karatekes del Club Karate Sant Cugat (CKSC) participen al 1r Torneig de primavera de Kumite diumenge a Barcelona. La competició, organitzada per l'Associació Catalana de Karate Goju Ryu, vol promoure la modalitat de combat en les categories inferiors.

Fa gairebé un mes el CKSC organitzava el seu campionat entorn la modalitat tècnica de Kata. En la mateixa línea, l'Associació Catalana de Karate Goju Ryu organitza un torneig de primavera entorn l'altra modalitat de karate: el Kumite. A banda dels resultats, aquests campionats han de servir per promocionar els joves karatekes en aquesta modalitat. Així ho afirma el director tècnic de l'escola de Karate Sant Cugat, Salvador Álvarez.

Salvador Álvarez

La idea és que aquest torneig promocioni el Kumite i que els karatekes es preparin pel campionat de Catalunya.









En categoria juvenil, el CKSC ha seleccionat Víctor Celdran, Simona Della, Hernan Espinosa i Albert Staromiejski. En categoria cadet, Albert Escofet, Albert Martínez, Fèlix Mason, Pablo Fonte i Jonathan McClellan seran els santcugatencs que intentaran aconseguir una plaça al podi.

El 1r Torneig de primavera de Kumite es disputarà diumenge, a dos quarts de deu del matí (09.30h), al pavelló municipal de Valldaura (Nou Barris), a Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.